Lene og Marius bloggen

En blogg om alt og ingenting

Sep

6

Charles De Gaulle

By Marius

Jeg var i Paris for å jobbe forrige uke, og besøket var veldig bra. Godt og varmt i forhold til Gjøvik. Det meste spennende som skjedde var faktisk på CDG på vei hjem igjen. Jeg tok taxi fra Oce, som vanlig, til CDG. Kofferten min la i bagasjerommet, mens jeg tok med sekken inn i taxien for å kunne jobbe litt på veien til flyplassen. Når jeg ankom flyplassen så betalte jeg sjåføren, tok med meg sekken ut av bilen, gikk så bak taxien for å ta ut kofferten. Der ventet jeg at sjåføren skulle komme ut og åpne for meg, men han bare kjørte! Tok ett sekund for meg å skjønne hva som hadde skjedd, så jeg la på sprang etter taxien. Dog er ikke toppfarten min lik Usain Bolt, så jeg forsto fort at jeg ikke greide å ta han igjen. Heldigvis for meg skjønte taxien bak hva som skjedde, og sto på tuteren! 250 meter lenger nede i veien og 75 meter foran meg stoppet taxi sjåføren, og steg ut av bilen. Da skjønte han hva som hadde skjedd, og unnskyldte seg på fransk, og tok ut kofferten min. Lenge siden jeg har løpt 200 meter, og tror neppe noen talentspeidere vil rekrutere meg til å løpe i neste OL.


Det kunne vel kanskje se litt slik ut som på bildet, dog uten dress.

Kommentarer er ikke tilgjenglig.