Lene og Marius bloggen

En blogg om alt og ingenting

Mar

22

Weekend in Paris

By Marius

Jeg er fremdeles i Paris, dog bare 1 uke til jeg skal hjem til Norge. Har blitt mye jobbing nå, og det blir hektisk den siste uken også. Dog er jeg veldig fornøyd med jobben min, ingenting å utsette på den. Dog hadde det kanskje vært greit å kunne få 100 000 kr i måneden og vært på en sandstrand, så lenge man greier å holde seg unna å få sex videoen sin på nettet så er det vel mulig. Denne videoen som er lekket har vel lite med kvalifikasjonene til personen som har søkt, men australske turistmyndigheter vil vel kanskje ikke forbindes med slikt.

Har lest litt i franske aviser om dagen også, og fikk med meg at Cervelo (laget til Thor Hushovd) gjør det sterkt om dagen. 2 og 3 plass i Milan -San Remo er ikke værst. Det lover godt for Tour De France. Det hadde vært utrolig morsomt å vært i Paris i år når touren kommer til Paris, kanskje jeg skal passe på å være her på jobb akkuratt i den perioden.

Jeg skal klage litt over La Poste (franske postvesenet) også, jeg har bestilt noen dvder mens jeg har vært her nede. Jeg fikk beskjed at pakken min hadde ankommet postkontoret (som bare ligger noen hundre meter unna). Jeg tuslet bort dit, og selvfølgelig var det lang kø, som alle steder i Frankrike. Bare 18 stykker foran meg! køen gikk nesten ut døra. Jeg sto der og ventet helt til det var min tur, fikk pakken min og gikk hjem. Tilbake på hotellet åpnet jeg den, og fant bare 1 av 6 dvder. Selv om papp esken var stor nok til å inneholde alle 6 dvdene. Sjekket sporingsnummeret, og det var ikke det samme som jeg hadde fått på epost. Altså det var sendt 2 pakker, så jeg tok turen tilbake til postkontoret. Selvfølgelig var det lang kø enda, etter x antall minutter i kø var det min tur igjen. Postmannen lette etter pakka men fant den ikke, etter en stund gikk det opp for han at pakken var sendt til ett annet postkontoret. Jeg fikk adressen og tok beina fatt for å komme dit før de stengte, selvfølgelig var ikke dette postkontoret rett rundt hjørnet. Etter 20 minutter gåing var jeg fremme, selvfølgelig 5 minutter etter stengetid!

Kommentarer er ikke tilgjenglig.