Lene og Marius bloggen

En blogg om alt og ingenting

Jan

30

Google Earth med i kampen mot kriminalitet!

By Marius

Både VG og Dagbladet melder i dag at politet har brukt Google Earth, og de fant en stor narkoplantasje. Ganske utrolig hva man kan finne ved hjelp av Google Earth. Google Earth har jo også inngått ett samarbeid med Prado museumet i Spania, slik at de kan vise kunst der ifra. Der kan du se malerier med en oppløsning på 14 000 megapiksler!

For å finne bildene, må du laste ned Google Earth. Deretter ser du etter «Geographic Web»-mappa under «Layers»-fanen. Klikk så på «Preview»-mappa, så finner du mappa med Prado-bildene.

2 kommentarer så langt

FOR JÆVLIG!!

Seriøst? Forfatter? “Narkotika farm”? Orddeling, “prewiew” = skrivefeil. Skeptisk.

Google hadde ikke vært happy med å hjelpe politiet til å avsløre noen som dyrker det mest fredelige rusmiddelet som finnes. Hadde det derimot vært sukkerplanter som skulle brukes til spritproduksjon hadde ingen brydd seg. Og alle er vel innforstått med hvor samfunnsskadelig alkohol er?