Archive

You are currently browsing the Lene og Marius bloggen blog archives for April, 2009.

Apr

18

A collection of HDR images

By Marius

It has been some time since I have posted any new HDR images, to make it up for you I have have added a collection of HDR images. Enjoy!

Please mark that these are processed on a laptop monitor. I know that I should do this on a better monitor, but for now this have to do.Apr

17

New Yorker

By MariusApr

1

April og påske

By Marius

Det har blitt April og det nærmer seg påske. Det man først merker er jo aprilsnarr sakene rundt om på nettet. Fotballen har fått sine saker, vin og masse annet. Er sikkert en del som skal tilbringe påsken ute, og klikk.no har sjekket en del værtjenester. Personlig liker jeg yr.no.

Apr

1

Skole

By Marius

Søknadsfristen for høgskoler og universitet begynner å nærme seg. Dog har ikke jeg behov for å søke noe, er ferdig med det. Fikk en ny oppgave fra Bloggerwave, denne gangen om Norges Kreative Fagskole. Så langt har det fungert veldig veldig bra med bloggerwave, og jeg har skrevet flere saker om det. Hvis det er noen som har søkt eller har tenkt å søke Høgskolen i Gjøvik, så kan det være kjekt å sjekke www.hig.no eller diskusjon.no tråden og HiG.