Archive

You are currently browsing the Lene og Marius bloggen blog archives for the day Friday, March 13th, 2009.

Mar

13

Ukens HDR

By Marius

Mar

13

Endelig helg – refleksjoner og tanker

By Marius

Da har helgen kommet nok en gang, er som nevnt tidligere i Paris. Har vært en aktiv uke med mye jobbing, men har fått gjort veldig mye fornuftig. Kommer antageligvis til å jobbe noe i helga også, har en konferanse jeg må forbedre meg til ettersom jeg skal holde en presentasjon.

Uansett så er snart tid for selvangivelsen, blir spennende å se om jeg får igjen noe på skatten. I følge mine beregninger så skal jeg det, men man vet jo aldri. Hadde vel egentlig planer om å kjøpe nye tv, men det kommer litt ann på hvor mye jeg får igjen (hvis jeg får igjen). Det lure hadde vel vært å spart litt, og kanskje brukt litt på ferie. Er mange steder man kan reise, og i følge dinside.no så blir ikke de lange reisene prioritert av nordmenn i år. Blir vel neppe noen veldig lange reiser for meg med tanke på ferien, blir muligens en USA reise i jobbsammenheng. Er en lang flytur, som egentlig er kjempekjedelig. Kom over en sak hvor en tennis spiller ikke hadde fått med seg tennisracketen sin med inn på flyet, egentlig bare helt idiotisk at en tennisracket skal stå under terroristvåpen.
Når jeg er her nede i Paris blir det lite tv titting, av den naturlige grunnen at fransken min er ikke helt bra og internett forbindelsen på hotellet er ikke bra nok til å streame noe fra nettet. Denne helgen er en stor sportshelg, jeg har fulgt Aksel Lund Svindal denne uken (litt på nett og noe i franske aviser). Dog gikk det ikke spesielt bra i dag, og eneste mulighet for Lund Svindal til å vinne verdenscupen sammenlagt er vel at Benjamin Raich kjører ut.

Når jeg kikket over db.no i dag så jeg at de hadde en sak om Wii, denne har faktisk økt i pris jo lenger den har vært i salg. Som regel er det andre veien, at slike ting blir billigere og billigere med tiden. Vil tro at Nintendo tjener veldig godt nå, med stort salgt og økte priser. Med stort salg så går jo kostandene ved produksjon ned, og fortjenesten øker.

God helg!Mar

13

Tørk på sekunder

By Marius

Dinside.no har en sak på teknologisk badetøy. Sun Dry Swim har utviklet en badedrakt/badebukse som skal tørke på sekunder, visst nok så trenger ikke vannet inn i fibrene men passerer de. Første jeg kom til å tenke på er hvordan er det med lukt i denne etter en stund, hvis man skal vaske den så vil jo ikke vannet trenge inni fibrene. Mulig det ikke er ett problem med denne type stoff.

Hvis noen er interessert så kan badeshorts, badedrakt og bikini kjøpes hos Solestorm fra 79.99$ pluss frakt. Hvis du kjøper en av disse så vil frakt bli på $18.95 i følge sidene deres.


Jeg har lagt ved en video som viser hvordan stoffet oppfører seg i vann.