Archive

You are currently browsing the Lene og Marius bloggen blog archives for the day Friday, February 6th, 2009.

Feb

6

Max Manus på topp 250 listen på imdb.com

By Marius

Jeg pleier å bruke imdb.com for å sjekke filmer, jeg har også gitt min stemme til Max Manus filmen. Pr nå har Max Manus rett over 1700 stemmer og ett gjennomsnitt på 8.5 stjerner. Med 8.5 stjerner hadde Max Manus ligget på 55. plass på top 250, hvis den hadde hatt nok stemmer til å komme inn på topp listen. Hadde faktisk vært utrolig morsomt hvis Max Manus hadde kommet med på topp 250 listen! Gå inn på imdb.com, registrer deg hvis du ikke allerede er det og gi din stemme til Max Manus.

Det burde vel være en del nordmenn som bruker imdb, og nå som også Max Manus ligger ann til å bli norges mest sette film. Det virker også at den er godt likt av alle aldersgrupper. I jula var 55% av besøket på kinoer for å se Max Manus! Det er ikke værst for en norsk film. Filmen setter nye rekorder stadig vekk.

Max Manus har blitt sett av utrolig mange i Norge, og den fikk mye publisitet når den ble funnet på ett fildelingsnettverk. Det ble spekulert at det var en kinoansatt som hadde tatt opp filmen og delt den.

Nesten utrolig hvor mye det er skrevet i forskjellige aviser om Max Manus.

Feb

6

Bert & Ernie tries Gangsta-Rap

By Marius

Feb

6

Øl domino

By Marius


Awesome Beer Bottle Dominoes – Watch more Funny Videos

Feb

6

St. Cuthberts papermill HDR

By Marius

Denne ukens HDR bilde er også tatt i England, det ble tatt under en guidet tur på en St. Cuthberts Papermill. Det er laget i qtpfsgui fra ett Raw format bilde.