Archive

You are currently browsing the Lene og Marius bloggen blog archives for July, 2008.

Jul

31

Fail

By admin

I will write this one in english. I was in Paris a couple of weeks ago, and when I was crossing a bridge I saw a bike. I guess that someone found out that they could disassemble the bike eventhough it was “locked”.


Fail!

Jul

31

Zalo Рenda mer kraft i hver dr̴pe

By admin

Når jeg gikk til skolen idag så kom jeg over litt skum. Noen har vært å lekt med såpe i fontenen nedenfor fjellhallen.

Zalo - enda mer kraft i hver dråpe

Zalo - enda mer kraft i hver dråpe

Zalo - enda mer kraft i hver dråpe

Zalo - enda mer kraft i hver dråpe

Jul

30

Trangt om plassen

By admin

Kom over en artikkel på www.db.no. 100 000 besøkende på ei strand er litt i overkant. Jeg misliker å stå i kø, og hvis jeg måtte stå i kø på stranda hadde jeg vel blitt gal.


Trangt?

Ett annet spørsmÃ¥l er hvorfor alle har badering? Er det “in” i Kina? Tror man kan si at dette er “sild i tønne”.

Jul

26

Vi fant ett tregulv

By admin

Vi fant ett fint gammelt tregulv under ett tonn grønt gulvteppe på soverommet, og det viste seg at det var samme tregulv under gulvet i alle rommene i leiligheten. I stua var tregulvet gjemt under ett belegg og huntonitt plater. Vi bestemte oss for å slipe gulvet på soverommet, og lakke dette. Vi vurderte parkett i stua og gangen, men resultatet av slipinga på soverommet ble så bra at vi skal slipe gulvet på alle rom. Vegard Laeskogen fra Gulv og Malertjenester AS kunne ta jobben på kort varsel, og vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort på soverommet!


Gulv og Malertjenester AS

Jul

26

Nytt bad

By admin

Vi er nå i gang med å pusse opp leiligheten, og har allerede hatt ett firma på befaring av badet. Vi venter nå på ett par til som skal ha befaring før vi bestemmer oss for hvem som skal pusse opp badet. Vi har funnet en baderomsinnredning som vi syns er kjempefin, New Look Mørkbeiset Eik fra Familiebadet, men den er nok desverre for bred.


Baderomsinnredning fra Familiebadet

Jul

6

Vi har kjøpt leilighet

By admin

Vi har nå kjøpt leilighet på Gjøvik, i Skolegata. En god del oppussing må til, så høsten må tas i bruk for å få alt til å se bra ut. Først ut er badet. Har lagt noen før bilder i galleriet.

Jul

6

Bilder fra Jardin des Plantes

By admin

Jeg (Marius) besøkte Jardin des Plantes med Shaohua idag, utrolig bra museum og parken er helt utrolig! Anbefaler alle som er i Paris å ta turen til Jardin des Plantes. Ett utvalg bilder er lagt i galleriet.

Jardin des Plantes

Jul

6

Oppdatert webside

By admin

Nå har jeg (Marius) endelig greid å oppdatere hjemmesiden min! Du finner den på www.leneogmarius.net/Marius